presentatie

het bedrijf

DE ERVARING VAN DE ZAGERIJ

De firma BRENTA, werd meer dan een eeuw geleden gesticht en is vlug de referentie- leverancier geworden op het gebied van boomzagen voor hardhout en exotisch hout, in Europa en Afrika.

Ten gevolge van een aanzienlijke ontwikkeling, is de firma LBL, geboren in de jaren '60, specialist in boomzagen voor harsachtig hout, kocht het bedrijf BRENTA over, daarna op het einde van de jaren '80 de vestigingen CD.

In 1993, werd LBL BRENTA CD gesticht, overeenkomstig de fusie van de 3 vaandels. Sinds deze creatie, bloeit de firma dankzij beheers- methodes en geschikte keuzes. Op de manier van de uitrustingen van vandaag, richt de aktiviteit zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling (8 ingenieurs in de studie-afdeling) en op de elektro-mechanische assemblage in perfekt uitgeruste ateliers.

Sedert 10 jaar, heeft het bedrijf zijn gamma stap voor stap vernieuwd en verrijkt, door kwaliteit en betrouwbaarheid in te zetten. De technische keuzes zijn tot het maximum gestandaardiseerd om de produktie-kosten opperbest te beheersen.

Het behoren tot de groep SEEB (250 personen), industrieel van de mekaniek, brengt een niet te verwaarlozen steun met zich mee, om onze toekomst en deze van onze klanten rustig tegemoet te treden.